Vara aceasta se poartă coronițele

Data publicării:
coronita

Bentițele din flori se potrivesc oricăror situații, de la ținutele de zi, casual, până la cele pentru rochii de mireasă.

Dimensiunea coronițeler variază, în funcție de îndrăzneala persoanei. Sunt persoane care nu îndrăznesc să poarte flori foarte mari, am și cereri pentru mirese cu flori mai mici, pentru nuntă, sau sunt persoane care au magazine proprii și vor să-și decoreze vitrinele”, spune designerul Izabela Vijiac.

Vara este sezonul ideal pentru a purta o coroniță. Podoabele de pe cap se asortează în funcție de dorințele fiecărei femei.

Majoritatea au o singură parte cu care se poartă. Ele se pot pune fie pe mijlocul capului și să-ți lași părul să îți încadreze fața, fie să le folosești ca o bentiță. Mai sunt cele cu două fețe, și atunci poți purta coronița cum îți dorești, sau pe frunte, în stilul Lanei del Ray”, mai explică Izabela Vijiac.

Există și bentițe lucrate manual, cu flori artificiale, pentru o mai bună păstrare. Materialele folosite sunt din textil, hîrtie sau dintr-o spumă specială.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri