Fostul supermodel Christie Brinkley și-a dus fiica la un control, dar a aflat că cea bolnavă este ea: M-au cusut cu precizie Dior

Data publicării:
Christie Brinkley
Fostul supermodel Christie Brinkley a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de piele în timp ce o însoțea pe fiica ei la un control de rutină. FOTO Profimedia Images

Fostul supermodel Christie Brinkley a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de piele în timp ce o însoțea pe fiica ei la un control de rutină.

În vârstă de 70 de ani, Christie Brinkley a fost una dintre cele mai de succes modele ale anilor '80. Ea a povestit pe Instagram cum a aflat că are cancer și a făcut publice fotografii cu ea având bandaje după operație, dar și cu cusăturile chirurgicale. 

Ea se consideră norocoasă că a detectat cancerul la timp și că a avut medici grozavi, care au făcut cusături cu "perfecțiunea Dior", scrie New York Post.

Christie Brinkley a povestit că în timpul unui control la care a mers cu fiica ei, doctorul a observat că are un semn lângă ochi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Doctorul s-a uitat cu o lupă la fiecare pistrui. Nu era programarea mea, așa că nu aveam de gând să spun nimic, dar la un moment dat l-am întrebat dacă se poate uita la un punct mic pe care îl simțeam sub piele. A aruncat o privire și a știut imediat că e nevoie de o biopsie! A făcut-o atunci, pe loc", a povestit Christie Brinkley.

Brinkley a îndemnat oamenii să meargă regulat la control și să folosească creme cu protecție solară. "Vestea bună este că toate acestea pot fi evitate dacă ești atent cu protecția solară", a scris ea, adăugând că de acum va aplica creme de protecție solară, va purta mâneci lungi și pălărie cu boruri largi.

Postarea a venit la câteva săptămâni după ce Brinkley a împlinit 70 de ani. În fotografiile făcute publice, ea a spus că nu este exigentă cu ea însăși, ci că a ajuns să fie "recunoscătoare și mai înțelegătoare".

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri