VIDEO. Febra Harlem Shake a cuprins România. Sute de tineri au dansat în marile oraşe

Data publicării:
2402 20harlem 20shake-51244

Iniţial, dansul Harlem Shake a apărut în anul 1981, în cartierul Harlem din New York, dar a fost remixat de DJ Baauer şi relansat anul trecut. La Oradea, tinerii s-au adunat într-un parc, pentru a dansa după regulile curentului promovat pe internet. "Este un mod de distracţie împreună cu oameni necunoscuţi, tineri mai ales, şi cred că am făcut o impresie frumoasă. A fost o zi în care ne-am adunat şi ne-am distrat", a spus unul dintre participanţi.

Harlem Shake s-a dansat şi la Piteşti. Peste 200 de liceeni costumaţi în poliţişti, clovni, roboţi şi multe alte personaje au venit în centrul orasului pentru a filma un clip. Filmuleţul va fi postat pe internet.

Distracţie a fost şi la Iaşi, unde doi tineri au promovat timp de două săptămâni pe reţelele de socializare manifestarea din faţa Palatului Culturii. „Am vrut să demonstrăm că nu trebuie neapărat să mergem în PUB-uri, cafenele, unde trebuie să cheltuim câteva milioane ca să ne simţim bine. Am vrut să facem acest eveniment pentru a socializa şi ca să vedem cât e de deschisă lumea”, a declarat unul dintre organizatori.

În schimb, pentru câţiva actori din Sibiu care au dansat Harlem Shake într-un cimitir distracţia s-ar putea să se termine prost. Aceştia sunt anchetaţi de poliție şi ar putea fi acuzaţi de profanare de morminte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri