Sari la conținut

VIDEO. Vacanţă de vis în Hawai

Plajele sunt un motiv suficient să vizitaţi Insula Maui din Hawai. Întreaga coastă de vest este franjurată de nisipuri aurii. Unele sunt amenajate şi vă puteţi relaxa în staţiuni de lux. Altele sunt neatinse, exact ca în ziua în care au apărut.

Hawai este o destinaţie pe care filmele de la Hollywood au promovat-o destul de des. Locul arată foarte bine şi serviciile pe care turiştii le au la dispoziţie asigură o vacanţă fără cusur. Cea mai promovată insulă a statului hawaian este Maui iar cea mai bună plajă este cea denumită Big Beach. Aici nisipul este alb, iar apa verzulie şi atât de transparentă, încât nisipul din adâncuri străluceşte în bătaia soarelui. Terenul are o înclinaţie la intrarea în ocean şi pentru că valurile în zonă pot ajunge la înâlţimi destul de mari, este recomadată atenţie sportită în cazul înotătorilor mai puţin experimentaţi. Surferii sunt în schimb foarte fericiţi de condiţiile pe care oceanul le pune la dispoziţia lor. Lângă plajă este amenajată şi o zonă de picnic, pentru cei care vor să ia masa într-o atmosferă relaxată.

Şi dacă tot vorbeam de surfing, cei care vor să ia lecţii pentru practicarea acestui sport pot merge pe plaja Cove. Aici apa este mai tulbure, nu este recomandată pentru scufundări sau înot. De aceea, această plajă nu are serviciu salvamar.

Una dintre cele mai frumoase plaje din Maui este Polo. Nisipul de aici este auriu iar serviciile impecabile. Pentru că sunt condiţii excelente de petrecere a timpului liber, plaja este destul de aglomerată chiar de la primele ore ale dimineţii.

Cine vrea o vacanţă ca în filme, poate să înceapă să facă economii, pentru că luxul costă.

bilet de avion – 1.250 – 2.550 euro

camera hotel - 100 -150 euro

masa pentru doua persoane - 25 euro