Sari la conținut

Vin Diesel, fotografie emoționantă alături de fiica sa, Pauline, în memoria lui Paul Walker

 

Always...

A photo posted by Vin Diesel (@vindiesel) onJun 10, 2016 at 2:07pm PDT

Diesel, 48 de ani, a adus încă un omagiu fostului său prieten și coleg de platou din franciza ''Fast and Furious'', postând pe Instagram o fotografie cu fetița sa de 15 luni, Pauline, numită astfel în amintirea lui Paul Walker, scrie Agerpres.

În fotografia însoțită de mesajul ''Întotdeauna'' (Always) Vin Diesel își ridică în brațe fiica, vegheați din fundal de chipul lui Walker.

În noiembrie 2013, la numai 40 de ani, Paul Walker a murit într-un accident de mașină în Los Angeles, cu doar câteva luni înainte de nașterea fetiței lui Vin Diesel.

''Când i-am tăiat cordonul ombilical nu m-am gândit la altă persoană decât la el'', a declarat Vin Diesel pentru publicația Today la scurt timp după nașterea fetiței.

Vin Diesel și Paul Walker au colaborat la cinci filme ale seriei "Fast and Furious", ultimul fiind al șaptelea. Vin Diesel este implicat în prezent în calitate de actor și producător pentru "Fast 8". ''Paul obișnuia să spună că +Fast 8+ este garantat și, în unele cazuri, când fratele tău îți garantează ceva, trebuie să fi sigur că se realizează'', a spus Vin Diesel pentru MTV News, adăugând: ''+Furious 7+ a fost pentru Paul; 8 este de la Paul''. "Fast 8" este regizat de F. Gary Gray și urmează să ajungă pe marile ecrane în 14 aprilie 2017.