Violetta, nerăbdătoare să își cunoască fanii

Data publicării:
violetta - GettyImages - 27 august 2015

Cea mai îndrăgită vedetă Disney a momentului se pregăteşte pentru concertul din România! Martina Stoessel, tânăra care interpreteză rolul Violettei, va ajunge în Bucureşti pe data de 2 septembrie .

Salut, România! Sunt Martina Stoessel şi suntem toţi nerăbdători să ajungem la voi, să cântăm şi să dansăm împreună. Vă iubesc mult şi vă aşteptăm”, spune Violetta.

Artista nu vine singură, ci insoţită de protagoniştii serialului care a făcut înconjurul lumii. Diego, Leon, Candelaria sau Natalia sunt doar câţiva dintre tinerii talentați care vor cânta împreună cu Martina Stoessel în Piaţa Constituţiei, din Capitală.

Facundo Gambandé - Maxi precizează că „este prima dată când venim în România şi am aflat că fanii sunt incredibili şi că ţipă mult. Sunt foarte nerăbdători să ajungem şi să ne simţim bine cu ei.”

„Primim foarte multe mesaje pe Twitter din România. Sunt oameni care au călătorit din România la spectacolele noastre din Italia sau Franţa pentru a ne vedea. Abia acum venim pentru prima dată. Suntem de doi ani în turneu şi nu am fost niciodată în România, iar până acum veneau fanii să ne vadă şi suntem fericiţi că acum venim noi la ei”, a adăugat Martina Stoessel - Violetta.

Alba Rico Navarro - Natalia spune că „este foarte, foarte special ceea ce primim de la fanii din fiecare ţară.”

Germania, Austria sau Polonia sunt doar câteva dintre ţările în care turneul „Violetta LIVE” şi-a încântat fanii. În România, zeci de mii de adolescenți au cumpărat deja bilete iar vânzările continuă să crească.

„Îi salutăm pe toţi fanii din România! În septembrie vom fi acolo cu voi. Vă aşteptăm pentru a cânta şi dansa toţi împreună. Te iubesc, România!”, este mesajul pentru fanii din România de la toţi protagoniştii serialului.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri