Actorul Elliot Page a postat prima imagine după operația de bust care i-a completat transformarea

Data actualizării: Data publicării:
Elliot Page
Elliot Page FOTO: Instagram/ Elliot Page

Elliot Page - fostă Ellen Page - a atras o mulțime de aprecieri după ce a postat prima imagine cu bustul gol după operația din decembrie în urma căreia și-a îndepărtat sânii.

În fotografia postată pe Instagram, actorul este lângă o piscină, îmbrăcat în pantaloni scurți și zâmbește larg. Fotografia este însoțită de hashtag-urile: #transjoy și #transisbeautiful.

Page, 34 de ani, a spus anterior despre operația de îndepărtare a țesutul mamar că a fost „salvatoare”. Vorbind despre asta cu Oprah Winfrey, luna trecută, a spus că asta l-a făcut „să se simtă confortabil” în corpul său „probabil pentru prima dată”, relatează BBC.

Postarea de pe Instagram a lui Page a primit deja peste două milioane de aprecieri și un val de comentarii de susținere venite din partea vedetelor care i-au lăudat noua înfățișare.

A primit aprecieri de la Miley Cyrus, Nina Dobrev, Julianne Moore, care a jucat alături de Page în filmul Freeheld și multe alte vedete

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Page, susținător înfocat LGBT, a spus în interviul din aprilie acordat lui Oprah că operația i-a oferit o nouă energie în lupta pentru drepturile trans și că „este o experiență eliberatoare”.

Actorul născut în Canada a obținut o nominalizare la Oscar cu rolul din Juno, film din 2007. A mai jucat în Inception și seria X-Men, înainte de a primi rolul Vanya Hargreeves în show-ul Netflix Umbrella Academy.

Page s-a declarat gay în 2014, când a afirmat: „M-am săturat să mă ascund și m-am săturat să mint prin omisiune”. După trei ani de căsătorie, el și-a anunțat divorțul de coregrafa Emma Portner, în luna februarie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri