Armand Assante, în România pentru rolul principal într-un film românesc

Data publicării:
armand assante

Armand Assante joacă rolul principal într-un film românesc. Pelicula "The Wanderers - Vânătorul de spirite" s-a lansat la Bucureşti. Actorul a vorbit în exclusivitate cu o echipa Digi24 despre film şi despre România.

La 10 ani de la rolul din „California Dreamin'", Armand Assante interpretează rolul unui elebru vânător de fantome și vampiri, ajuns în Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

Armand Assante: „Louis este un fel de caracter moral, cu un suflet moral. Este un erou din mai multe puncte de vedere. Dar este un negociator între entităţile bune şi cele rele. Este adus în România să cureţe un castel de entităţile negative. Nu îşi dă seama că se confruntă cu o problemă mai mare”.

Assante a fost nominalizat de patru ori la Globurile de Aur, și a câștigat un Emmy cu rolul principal din miniseria „Gotti", despre celebrul mafiot John Gotti.

Armand Assante: „Sunt foarte recunoscător pentru viaţa mea, pentru că întotdeauna m-am concentrat pe ceea ce iubesc şi pe persoanele pe care le iubesc. Actoria nu a fost foarte uşoară. E o profesie care te consumă. Asta e partea negativă. Partea pozitivă este dacă ai o poveste care funcţionează, iar audienţa e hipnotizată de ea”.

În toată cariera, Assante a interpretat diferite roluri în 120 de filme. Dintre acestea, două au fost producţii româneşti.

Armand Assante: „Sunt mulţi regizori care îmi plac. De Cristian Mungiu îmi place foarte mult. Mi se pare că filmul pe care l-a făcut despre avort ar trebui să fie obligatoriu de văzut în toate liceele din lume, pentru că este o problemă importantă pe care nu mulţi oameni o înţeleg”

Armand Assante a vorbit şi despre destinul greu al Romaniei.

Armand Assante: „Nu îmi place prin ce au trecut românii şi prin ce a făcut Rusia să treacă mai multe ţări. Şi cum a supravieţuit România înainte şi după Al Doilea Război Mondial ar trebui prezentat, e o problemă complexă.”

Armand Assante este invitatul special al emisiunii Ca-n Filme, duminică, de la 16:30, într-un „altfel" de portret.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri