Sari la conținut

Doi noi actori în serialul „Game of Thrones”

Doi noi actori se vor alătura distribuției deja cunoscute a serialului „Game of Thrones”, a anunțat watchersonthewall.com. Cei mai probabil ei au obținut două dintre rolurile pentru care HBO a anunțat că selectează actori.

Joseph Quinn va juca un personaj pe numele „Konar”, un personaj care nu a apărut deocamdată în cărțile pe care este bazat serialul. Actorul britanic va apărea în mai multe episoade, potrivit watchersonthewall.com.De asemenea, un alt actor care va apărea în sezonul 7 al serialului este Paul Ward, cunoscut pentru rolurile sale din „Viking” și „Penny Dreadful”. Nu se știe ce personaj va interprea actorul britanic.

Realizatorii serialului au anunțat că selectează actori pentru diverse personaje, care vor apărea în sezonul 7. Se caută un soldat, un preot, un lord, o domniță, un locotenent, doi paznici și un comerciant. 

Sezonul 7 va debuta în cursul verii anului viitor, nu în luna aprilie, așa cum a fost cazul celorlalte sezoane de până acum, iar noul sezon va conține doar 7 episoade în loc de 10 ca de obicei, conform unui anunț făcut recent de HBO.

Sezonul 6 din "Game of Thrones" a doborât recordurile de audiență ale postului HBO, înregistrând o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod.