Julia Roberts a postat o fotografie de familie cu gemenii ei care tocmai au împlinit 19 ani

Data actualizării: Data publicării:
Janelle Monáe Accepts The Seventh Annual #SeeHer Award At 2023 Critics' Choice Awards
Julia Roberts FOTO: Getty Images

Foarte discretă în privința vieții personale, actrița Julia Roberts a făcut o excepție și a postat săptămâna aceasta pe rețelele sociale o fotografie cu gemenii ei Hazel și Phinnaeus din perioada copilăriei, pentru a marca cea de-a 19-a aniversare.

„19”, își începe actrița mesajul de pe Instagram care însoțește fotografia în care își ține copiii în brațe. „Nu există cuvinte pentru bucuria, distracția, agitația vieții împreună.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Roberts și-a ținut copiii departe de lumina reflectoarelor de-a lungul anilor. Împreună cu soțul ei, Danny Moder, mai are un fiu de 16 ani, Henry.

Într-un interviu de anul trecut, Julia Roberts a spus că actoria a fost „un vis devenit realitate”, însă viața de familie a împlinit-o și este mult mai importantă pentru ea. „Viața pe care mi-am construit-o cu soțul meu. Viața pe care am construit-o împreună cu copiii noștri... Acestea sunt cele mai importante lucruri”, a spus ea.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri