Thrillerul care a devansat "Aquaman" în box office-ul românesc

Data actualizării: Data publicării:
film glass

Thrillerul „Glass”, cu James McAvoy, Bruce Willis şi Samuel L. Jackson în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, astfel că lungmetrajul SF „Aquaman”, cu Jason Momoa în rol principal, a coborât pe locul al doilea după al cincilea weekend de la premieră.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Regizat de M. Night Shyamalan, „Glass” spune povestea lui David Dunn (Willis) care se foloseşte de abilităţile supranaturale pentru a da de urma lui Kevin Wendell Crumb (McAvoy), care are 24 de personalităţi. Filmul a generat încasări de 879.259 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

„Aquaman” a coborât astfel pe locul al doilea, după ce a generat încasări de 558.630 de lei şi a fost vizionat de 23.641 de spectatori.

Comedia „Familie de-a gata/ Instant Family”, cu Mark Wahlberg şi Rose Byrne, a debutat pe poziţia a treia în clasamentul românesc, cu încasări de 553.671 de lei şi 26.687 de spectatori.

Cei doi formează un cuplu care adoptă trei copii, fraţi. Odată cu această decizie, viaţa lor este transformată complet şi se găsesc de multe ori depăşiţi de situaţie.

Drama cu accente de thriller „Papillon”, cu Charlie Hunnam şi Rami Malek în distribuţie, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul românesc de weekend. Filmul a generat încasări de 344.016 lei şi a fost vizionat de 15.976 de spectatori.

Lungmetrajul regizat de Michael Noer şi scris de Aaron Guzikowski are la bază romanele „Papillon” şi „Banco” ale lui Henri Charrière, dar şi scenariul filmului omonim lansat în 1973, scris de Dalton Trumbo şi Lorenzo Semple Jr.

Animaţia „Ralph rupe netu'/ Ralph Breaks the Internet” a coborât trei locuri, până pe cinci. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 292.187 de lei.

O altă animaţie, „Asterix: Secretul poţiunii magice/ Astérix: Le secret de la potion magique”, a debutat pe locul al şaselea în clasament, cu încasări de 285.496 de lei şi 14.585 de spectatori.

Filmul de animaţie „Crăiasa zăpezii: Ţinutul oglinzilor/ The Snow Queen: Mirrorlands” s-a clasat pe locul al şaptelea, în coborâre patru locuri, după al doilea weekend de la premieră. El a generat încasări de 230.648 de lei şi a fost vizionat de 11.831 de spectatori.

Filmul SF „Bumblebee”, regizat de Travis Knight, a coborât trei poziţii, până pe opt, după al patrulea weekend de la premieră, când a generat încasări de 177.461 de lei şi a fost vizionat de 7.580 de spectatori.

„Curierul traficanţilor/ The Mule”, thriller semnat de Clint Eastwood, care joacă alături de Bradley Cooper, a coborât cinci poziţii, până pe nouă. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 164.208 lei şi a fost vizionat de 7.465 de spectatori.

Drama muzicală „Bohemian Rhapsody”, despre ascensiunea trupei Queen, regizată de Bryan Singer, a coborât trei locuri în clasamentul românesc de weekend, până pe zece. În al 12-lea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 162.968 de lei şi a fost vizionat de 6.929 de spectatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri