Brad Pitt a aflat că el și Ellen DeGeneres au avut relații cu aceeași femeie

Data actualizării: Data publicării:
brad pitt ellen degeneres

Brad Pitt a avut o așa-zisă apariție „surpriză” în emisiunea vedetei TV Ellen DeGeneres, care, între altele, i-a mărturisit actorului că a avut o relație cu una dintre fostele lui iubite, fără să facă public vreun nume, scrie Mediafax.

Îmbrăcat într-o cămașă și purtând pe cap o bască, Brad Pitt a apărut inițial în platou ca membru al publicului invitat la emisiune. La un moment dat, DeGeneres l-a remarcat și l-a invitat alături de ea. „Mă simt bine aici”, a spus, însă, Brad Pitt, aplaudând și ovaționând alături de ceilalți spectatori.

Brad Pitt a continuat să întrerupă emisiunea, la care invitat oficial era actorul Sean Hayes, cel care, în cele din urmă, i-a și cedat scaunul, din cauza „acelor ochi”.

Brad Pitt a îmbrățișat-o pe DeGeneres, spunându-i că este un „superfan” al ei, apoi au început să discute, iar, la un moment dat, au descoperit că au avut relații cu aceeași femeie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Brad Pitt şi Ellen DeGeneres s-au cunoscut la sfârşitul anilor 1980 - începutul anilor 1990, la o petrecere la piscină organizată de cântăreaţa Melissa Etheridge, unde, spune actorul, vedeta TV flirta cu iubita lui de atunci. „M-am simţit flatat”, a spus el.

Ellen DeGeneres, care este căsătorită de mulţi ani cu actriţa Portia de Rossi, i-a spus apoi că, de fapt, chiar a avut o relaţie cu una dintre fostele lui iubite, dar nu a făcut public niciun nume.

La final, Brad Pitt a discutat cu Ellen DeGeneres despre cel mai recent film în care joacă și a glumit despre faptul că este „mai curajos” decât bunul lui prieten Tom Cruise, pentru că a permis unui pitbull să îl lingă pe faţă şi pe gât. Animalul apare alături de el în lungmetrajul „A fost odată la Hollywood/ Once Upon a Time in Hollywood”, de Quentin Tarantino.

„Tom Cruise, prietenul meu, se leagă de un avion care decolează şi apoi aterizează. Eu mi-am pus sos de mere pe gât pentru ca un pitbull să arate că mă iubeşte. Nu ştiu cine este mai curajos”, a declarat Brad Pitt.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar şi trei nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Strania poveste a lui Benjamin Button”, „Armata celor 12 maimuţe” şi „Moneyball”. În 2013, a primit primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”. O a doua nominalizare la Oscar ca producător a primit-o în 2016, pentru filmul „The Big Short”. Pe lângă filmul lui Tarantino, recent, Pitt a lansat, la Festivalul de la Veneţia, lungmetrajul SF „Ad Astra”, de James Gray.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri