Cântăreţul Eddie Money a murit la vârsta de 70 de ani

Data publicării:
eddie money captura youtube
FOTO: captura youtube

Cântăreţul american Eddie Money, cunoscut pentru hituri precum "Take Me Home Tonight" şi "Baby Hold On", a murit la vârsta de 70 de ani, din cauza complicaţiilor asociate cu o intervenţie chirurgicală pe cord pe care o suferise în urmă cu câteva luni, dar şi a unui cancer în fază terminală, potrivit Mediafax.

Artistul a murit vineri, la Los Angeles, potrivit tmz.com.

În august, Eddie Money a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la esofag în fază terminală. Artistul a făcut anunţul într-o înregistrare video care a fost inclusă în episodul din 12 septembrie al reality show-ului în care apărea, "Real Money", difuzat de AXS TV.

Money, printre ale cărui hituri se numără "Two Tickets to Paradise", a spus atunci că soarta sa este "în mâinile lui Dumnezeu".

În înregistrarea video, Money a mai spus că a descoperit că are cancer după un control medical de rutină. Artistul a aflat că boala se răspândise deja la ficat şi la nodulii limfatici.

Eddie Money, unul dintre artiştii americani de succes în anii 1970 - 1980, a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, cel mai recent fiind supus unei operaţii pe cord, după o pneumonie, anul acesta. Money a fost nevoit astfel să îşi anuleze turneul programat în această vară.

Printre hiturile lui Eddie Money, născut Edward Joseph Mahoney, în Blooklyn, New York - se mai numără "Baby Hold On", "Maybe I'm a Fool", "Think I'm in Love", "Shakin'", "Walk on Water", "The Love in Your Eyes" și "Peace in Our Time". În cariera sa de peste patru decenii, artistul a vândut peste 28 de milioane de discuri.

Editor: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri