Ceartă între prinții Marii Britanii din cauza soțiilor. Meghan ar fi făcut-o pe Kate să plângă

Data actualizării: Data publicării:
Prințul William, alături de fratele său Harry, Meghan Markle și ducesa de Cambridge, la Westminster Abbey, în noiembrie 2018.
Prințul William, alături de fratele său Harry, Meghan Markle și ducesa de Cambridge, la Westminster Abbey, în noiembrie 2018. Foto: GettyImages

Ceartă în familia regală a Marii Britanii. Prinţii William şi Harry, altădată de nedespărţit, abia dacă îşi mai vorbesc, scrie presa britanică. Totul ar fi pornit de la faptul că Harry nu a simţit că fratele său face suficiente eforturi pentru ca Meghan, soţia lui, să se simtă binevenită în familie. Nici între soţiile lor lucrurile nu ar sta mai bine. Ba chiar s-a ajuns la lacrimi.

Jurnaliştii scriu că Meghan ar fi făcut-o să plângă pe cumnata ei cu anumite pretenţii legate de felul cum trebuie să arate rochia de domnişoară de onoare pe care prinţesa Charlotte, fiica lui Kate şi a lui William, a purtat-o la nuntă.

Dezvăluirile vin în contextul în care, în weekend, s-a anunţat că prinţul Harry şi Meghan se vor muta de la Palatul Kensinghton, unde locuiau alături de fratele său şi soţia acestuia, într-o casă de pe domeniul ce aparţine de castelul Windsor. Motivul invocat oficial - în noua casă este mai mult spaţiu pentru ducii de Sussex, care aşteaptă în primăvară primul lor copil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri