Sari la conținut

Charlie Sheen, despre lupta cu HIV: Am vrut să mă sinucid

Actorul Charlie Sheen a detaliat miercuri în cadrul emisiunii Good Morning America aspecte ale luptei sale cu virusul HIV, scrie UPI.com.

Comedy Central Roast Of Charlie Sheen - Red Carpet

Foto: Gulliver/Getty Images

În ziua în care am fost diagnosticat, am vrut imediat să înghit un glonț”, a spus actorul la emisiunea lui Michael Strahan despre momentul în care a aflat că are această maladie.

„Însă mama mea era acolo și nu am vrut să fac acest lucru în preajma ei sau să o las în postura de a curăța acea mizerie. Apoi, s-a întâmplat altceva. Ei mi-au dat un pumn de pastile și mi-au spus să merg acasă și că o să continui să trăiesc”, a povestit actorul citat de Agerpres.

„Dacă aș fi fost însă diagnosticat cu o formă de cancer la creier sau cancer de stomac, ori vreo formă de meningită, acum nu am mai fi stat de vorbă aici”, a continuat Sheen care a explicat că în prezent privește HIV ca pe o modalitate prin care-i poate ajuta pe alții. „Mă simt de parcă aș purta o torță pentru o mulțime de oameni care suferă de același lucru”, a explicat actorul de 51 de ani.

El a mai spus că este mulțumit de faptul că este implicat într-un studiu al agenției Food and Drug Administration pentru testarea unui medicament denumit PRO-140, care ar urma să obțină aprobarea de a fi vândut pe piață.

Charlie Sheen a anunțat că este seropozitiv în noiembrie 2015, la patru ani după ce a fost diagnosticat cu HIV.

Pe aceeași temă