Dama de companie a lui Alain Delon ripostează după acuzațiile copiilor actorului și susține că a fost agresată

Data publicării:
Alain Delon și fiul său, Anthony.
Alain Delon și fiul său, Anthony. Foto: Profimedia

Dama de companie a actorului Alain Delon, Hiromi Rollin, contestă acuzațiile făcute la adresa ei de copiii actorului, relatează AFP, citată de Agerpres. Asistenta socială îl izolează pe actor și îi monitorizează conversațiile se arată în plângerea depusă de copiii lui Delon.

„Doamna Rollin contestă toate faptele ce-i sunt reproşate şi care au fost prezentate pe larg în presă”, arată un comunicat al avocatului ei, publicat a doua zi după deschiderea unei cercetări prealabile în urma celor două plângeri depuse de cei trei copii ai vedetei.

Plângerea a fost depusă miercuri după-amiază de Anouchka, Alain-Fabien şi Anthony Delon la Parchetul din Montargis, o localitate din departamentul Loiret din centrul Franţei, unde celebrul actor deţine o proprietate în comuna Douchy.

Anthony Delon a depus o a doua plângere împotriva asistentei sociale, pe care o acuză de „violenţe voluntare şi sechestrarea unei persoane vulnerabile, abuz de putere şi hărţuire morală”, a spus el pentru AFP, evocând „fapte comise într-un an şi jumătate”.

Potrivit lui Anthony Delon, situaţia din ultimii doi ani a căpătat „proporţii atât de mari”, încât tatăl lui a cerut el însuşi, în scris, ca asistenta să părăsească locuinţa sa din Douchy.

Conform informaţiilor publicate vineri de presa franceză, Hiromi Rollin a fost dată afară, miercuri, din reşedinţa din Douchy-Montcorbon a lui Alain Delon, pe care actorul a cumpărat-o în anii '70.

„Doamna Rollin va depune plângere împotriva membrilor familiei Delon şi a gărzilor de corp pentru violenţe intenţionate agravate suferite în data de 5 iulie 2023 şi constatate prin certificat medical”, a adăugat avocatul.

Conform parchetului, Alain Delon participă la acţiunea împotriva asistentei sociale printr-o declaraţie semnată şi asociată plângerii.

Avocatul copiilor actorului, Christophe Ayela, a declarat miercuri că după accidentul cardio-vascular suferit de actor în 2019, Hiromi Rollin „s-a instalat în casa acestuia” şi „nu a încetat să-l izoleze pe Alain Delon de rudele, prietenii şi familia sa, folosind manevre şi ameninţări”.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri