Industria muzicală, devastată de moartea lui Avicii

Data actualizării: Data publicării:
avicii
Foto: Twitter

Moartea neașteptată a lui Avicii a frânt inima industriei muzicale. Pe rețelele sociale au început să curgă reacții ale colegilor, care pendulează între șoc și imens regret. 

avicii cluj shutterstock_303728507
Concert Avicii la Cluj Napoca / Foto: Shutterstock

Avicii a murit vineri, la numai 28 de ani. Suedezul, pe numele său adevărat Tim Bergling, era unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați DJ și producători de muzică ai zilelor noastre. Tocmai fusese nominalizat pentru premiile Billboard la categorica Top Dance/Electronic Album. 

Ultima fotografie cu Avicii

 UNTOLD. 55.000 de spectatori la Avicii. Emil Boc: „Fetele mele m-au dopat cu muzica lui”

Madonna publică pe Twitter o fotografie în care e pe scenă alături de Avicii, însoțită de mesajul: „Atât de trist...Atât de tragic. La revedere, dragule Tim. Te-ai dus prea curând”.

Calvin Harris: „O știre devastatoare despre Avicii, un suflet minunat, pasionat și extrem de talentat, care mai avea atât de multe de făcut. Sufletul meu este alături de familia lui. Dumnezeu să te binecuvânteze, Tim x”

Steve Aoki: Nu pot să cred! Mi-e atât de greu să scriu. O asemenea pierdere uriașă, uriașă, uriașă pierdere. O să-mi lipsești, drag prieten! Fir-ar să fie, fir-ar să fie!

guetta avicii
Foto: Instagram

David Guetta publică pe Instagram o fotografie în care apare alături de Avicii: Ceva cu adevărat îngrozitor s-a întâmplat. Am pierdut un prieten cu o inimă așa de mare, iar lumea a pierdut un muzician incredibil de talentat. Mulțumim pentru melodiile tale frumoase, pentru timpul pentru care l-am petrecut împreună în studio, mixând împreună ca DJ sau doar bucurându-ne de viață ca prieteni. Odihnește-te în pace, Avicii!

Zedd: Niciun cuvânt nu poate descrie tristețea care m-a cuprins acum, auziând că Avicii s-a stins...Gândurile mele se îndreaptă către familie și prieteni.

Dillon Francis: Avicii, îmi vei lipsi nebunește...cele mai profunde condoleanțe familiei.

DJ Pauly D: La naiba, omule! RIP Avicii

Liam Payne: Of, Dumnezeule, sunt cu adevărat întors pe dos pentru Avicii, o veste foarte, foarte tristă, prea tânăr, ce talent era! Odihnește-te în pace x

Charlie Puth: Wow, aș vrea să aduc un omagiu omului care mi-a deschis cu adevărat ochii despre cum ar putea suna producțiile mele într-o bună zi. Avicii a fost un geniu și un inovator în muzică și nu pot să cred că nu mai e cu noi. 
Adam Lambert: RIP Tim. Ai fost un compozitor strălucit și o fire bândă. Am amintiri minunate despre a crea muzică cu Avicii.
Marshmello: Nu-mi găsesc cuvintele... Să te odihenști, frățioare Avicii
Dua Lipa: O veste atât de tristă despre Avicii. Prea tânăr, prea curând. Condoleanțe pentru familie, prieteni și fani x
Rita Ora:  N-am cuvinte. Îmi aduc aminte cât de minunat a fost să fac „Lonely Together” și simt că parcă ieri vorbeam, Condoleanțe către familia lui Avicii și pentru fanii care l-au sprijinit. Odihnească-se în pace. Prea curând s-a dus. Sunt devastată. Sunt îndurerată.
Imagine Dragons: Devastați de vestea morții lui Avicii. A lucra cu el a fost unul dintre momentele mele de colaborare preferate. Mult prea tânăr. Lumea era un loc mai fericit și mai plin în prezența sa și cu arta sa. Toată dragostea mea către prieteni și familie. 
Citiți și:

Topul celor mai bine plătiţi DJ din lume. Unii au fost şi în România

Neversea 2018. Primii artiști care și-au anunțat prezența. The Script, pentru prima dată în România

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri