Neversea 2018. Primii artiști care și-au anunțat prezența. The Script, pentru prima dată în România

Data actualizării: Data publicării:
neversea
Foto: Facebook

Organizatorii Festivalului Neversea au anunţat primii artişti care vor urca pe scenele evenimentului muzical de la malul mării, printre aceştia aflându-se John Newman, Scooter, Redfoo, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker. Festivalul va avea loc în perioada 5-8 iulie pe o plajă din municipiul Constanţa, scrie News.ro.

neversea
Foto: Facebook

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, line-up-ul pentru a doua ediție de la Festivalul Neversea, vine cu premiere atât pentru fani cât şi pentru artişti. Astfel, trupa irlandeză The Script va concerta pentru prima dată în România, la Festivalul Neversea.

“Au primit numeroase premii internaţionale şi se află printre trupele preferate ale Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Majestatea Sa a cerut de nenumărate ori concerte private cu trupa irlandeză, suverana Marii Britanii fiind un fan înfocat şi al emisiunii The Voice UK, unde solistul trupei, Danny O’Donoghue, a fost jurat. <Hall of fame>, <Superheroes>, <The man who can’t be moved> şi multe alte hituri ale trupei The Script vor răsuna în vară, live pe scena principală a festivalului Neversea”, se arată în comunicat.

Artistul britanic John Newman se reîntoarce în România, însă de această dată la malul Mării Negre, după ce a fost prezent de mai multe ori la festivalul Untold.

“Colaborările cu Calvin Harris şi Rudimental i-au adus melodiile pe primele locuri în topurile internaţionale. La doar 27 de ani artistul are deja numeroase melodii ce s-au clasat pe primul loc în topurile din UK. <Love me again>, <Blame>, <Give me your love> şi multe alte hituri se vor auzi în vară, la malul Mării Negre”, a mai precizat sursa citată.

Şi trupa Scooter urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, cei prezenţi urmând să asculte melodii ca “Maria”, “The logical song”, “Nessaja”.

Redfoo înseamnă şi Stefan Kendal Gordy, component al trupei LMFAO. Artistul este un dj, producător şi rapper american de 42 de ani, cunoscut fanilor pentru melodiile „Party Rock Anthem” şi „I’m sexxy and I know it”. A avut colaborări cu The Black Eyed Peas şi David Guetta.

Axwell & Ingrosso sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Cei doi DJ au fost prezenţi în 2017 pe scena festivalului Untold.

Steve Angello este un DJ şi producător suedez de muzică electro-house. Alături de Axwell şi Sebastian Ingrosso, Steve Angello a făcut parte din trupa Swedish House Mafia. Artistul vine pentru prima dată pe scena festivalului Neversea.

Alan Walker este un artist care apare pe scenă cu o mască neagră pe faţă, dar identitatea lui nu este chiar atât de ascunsă. Dj-ul are 20 de ani, vine din Norvegia şi are deja la activ mai multe hituri cu sute de milioane de vizualizări pe youtube, cum ar fi Faded şi Never Forget You, în colaborare cu Zara Larsson.

Printre artiştii care vor mai concerta la Festivalul Neversea se află Hardwell, W&W, Sunnery James& Ryan Marciano, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub Fx, Camo & Krooked, Chase & Status, Modestep, Noisia şi Pendulum.

Organizatorii au mai anunţat că începând cu data de 8 martie, preţul abonamentelor pentru cele patru zile de festival este 449 de lei plus taxe, acestea putând fi achiziţionate de pe siteul evenimentului. De asemenea, bilete la Neversea sunt disponibile şi abonamente VIP la preţul de 900 de lei plus taxe.

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Neversea va avea loc în perioada 5-8 iulie, pe o plajă municipiul din Constanţa, aceasta urmând să fie anunţată în curând de organizatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri