Sari la conținut

Motivul pentru care Antonio Banderas s-a lăsat de fumat

Decizie importantă a celebrului actor spaniol Antonio Banderas. Vedeta de la Hollywood a declarat pentru un ziar din Spania că a decis să se lase imediat de fumat după ce, în luna ianuarie, a suferit o criză cardiacă.

Closing Day - Red Carpet - Malaga Film Festival 2017

Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul de 56 de ani a spus că s-a speriat din cauza problemelor de sănătate şi a renunţat pe loc la tutun, fără ajutorul pastilelor sau a altor medicamente.

El a spus că a trecut printr-o perioadă dificilă în ianuarie, când a fost operat pe inimă şi i s-au montat trei stenturi la inimă, dar a fost susţinut de familie şi de prieteni.

Actorul a confirmat în luna ianuarie că a suferit „un episod fără importanță" și a ținut să mulțumească corpului medical și tuturor profesioniștilor de la St Peter's Hospital care l-au îngrijit.

Banderas s-a mutat în Marea Britanie în 2015 pentru un nou proiect profesional și a început să studieze design la Central Saint Martin's College din Londra, pe care l-au absolvit designeri de prestigiu precum John Galiano sau Stella McCartney.

Actorul spaniol locuiește cu iubita sa, femeia de afaceri olandeză Nicole Kimpel, într-o reședință din comitatul Surrey, la mai puțin de o oră distanță de Londra, estimată la 2,4 milioane de lire (3,4 milioane de euro).