Prinţul Harry şi Meghan Markle, obligaţi să aleagă între celebritate şi regalitate

Data actualizării: Data publicării:
New York Yankees v Boston Red Sox
Foto: Gulliver/Getty Images

Ducii de Sussex, prinţul Harry şi Meghan Markle, sunt nevoiţi să ia o decizia care le va marca vieţile ca membri ai Casei regale britanice, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit biografei regale Angela Levin, se pare că cei doi tineri sunt "tot mai confuzi" în privinţa rolului lor în cadrul regalităţii, astfel încât ei "vor fi nevoiţi să aleagă între a face parte din lumea celebrităţilor sau din lumea regală", informează Agerpres.

Într-un interviu acordat ziarului The Telegraph, Levin a declarat că îi este greu să şi-o imagineze pe Markle "stând cu braţele încrucişate" în timp ce îi atrage atenţia soţului său să reconsidere rolurile lor, tot mai confuze în cadrul regalităţii, şi care se distanţează enorm de cele exercitate de ducii de Cambridge.

Fiul cel mic al prinţului Charles şi soţia sa americană nu au încetat să acapareze titlurile presei britanice în ultimele săptămâni. Deosebit de relevante în ochii opiniei publice au fost cele patru deplasări cu avioane private în călătoriile lor în Spania şi Franţa, în pofida valorilor ecologice pe care declară că le susţin.

Toate aceste critici au pus capac unei serii de decizii greşite şi unor excese din partea tânărului cuplu care au declanşat furia societăţii britanice şi i-a calificat drept "ipocriţi".

Deja căsătoria lor părea discutabilă, însă acum este vorba despre rolul pe care vor să-l exercite ce pare tot mai confuz: "membri ai casei regale în slujba comunităţii, sau celebrităţi hoinare prin lume?", se întreabă Angela Levin.

Biografa Casei regale britanice a profitat însă de interviu pentru a lăuda tânărul cuplu, considerându-i pe cei doi tineri "filantropi, ambiţioşi şi pasionaţi". Iar cu privire la viitoarea lor vizită în sudul Africii a sperat că "va fi un succes" care îi va ajuta să-şi spele imaginea de cheltuitori ai banului public şi să devină mai apropiaţi rolului de membri ai regalităţii.

Ducii de Sussex vor pleca într-un turneu, însoţiţi de bebeluşului lor Archie Harrison de doar trei luni, pe continentul african unde vor vizita Angola, Malawi şi Botswana. 

Editor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri