Sari la conținut

Regizorul acuzat de viol într-o postare pe Facebook a dat-o în judecată pe femeia care a publicat mesajul

O femeie l-a acuzat, într-un mesaj publicat pe Facebook, pe cineastul american Brett Ratner că a violat-o în urmă cu 12 ani. În replică, producătorul şi regizorul a dat-o în judecată pentru defăimare, scrie Reuters.

Ratner a intentat procesul miercuri. El o acuză pe Melanie Kohler de „acuzaţii intenţionat false şi maliţioase” şi a spus că declaraţia ei i-a adus prejudicii personale şi profesionale, potrivit plângerii depuse la o curte de justiţie din Hawaii.

Legat de acest proces, Ratner a refuzat să comenteze. Nici avocatul lui nu a făcut vreo declaraţie. Avocata lui Kohler, Roberta Kaplan, a transmis pentru Reuters: „Domnul Ratner şi avocaţii lui pot încerca să şteragă adevărul prin ameninţări şi intimidări, însă curtea decide cazul pe baza faptelor şi a legii. Aşa că mesajul nostru pentru domnul Ratner şi vocatul lui este scurt şi simplu: Ne vedem la tribunal”.

Kohler, care trăieşte în Hawaii, a șters mesajul publicat pe Facebook, potrivit unui purtător de cuvânt. El a trimis Reuters o copie a acestui mesaj.

În acest proces, pentru care a fost solicitat un juriu, sunt cerute evaluări ale daunelor şi costurilor. 

Los Angeles Times a publicat miercuri un articol potrivit căruia şase femei îl acuză pe Ratner de hărţuire sexuală. Kohler nu a apărut în acel raport.

Avocatul cineastului a negat acuzaţiile şi a spus că speră ca numele lui Ratner să fie spălat odată ce oamenii vor evalua obiectiv natura acestor acuzaţii.

Pe aceeași temă