Sala Palatului, sub incidența restricțiilor anunțate de autorități. Spectacolele programate în martie vor fi, foarte probabil, anulate

Data publicării:
sala palatului - fb
Sala Palatului Foto: Facebook

Una dintre cele mai aglomerate perioade de spectacole este compromisă, după restricțiile anunțate, duminică, de autorități, în încercarea de a evita răspândirea noului coronavirus. Activitățile din România care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise, a anunțat duminică secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Este vorba de evenimente care se desfășoară fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a precizat oficialul. Măsura intră în vigoare chiar de duminică, 8 martie 2020, și este valabilă cel puțin până la 31 martie.

Până la finalul lunii, la Sala Palatului erau programate 11 evenimente. Având în vedere că are o capacitate de peste 4.000 de locuri, este de așteptat ca toate spectacolele programate să fie anulate. 

Printre spectacolele la care publicul nu va mai putea participa se numară: Gala Stelelor Baletului Rus, Musicalul „Mamma Mia”, dar și concertele lui Tudor Gheorghe, Boney M., Fuego, Pink Martini sau MozART  Group.

De altfel, organizatorii concertului Boney M. - care era programat chiar pentru duminică seară - au anunțat deja reprogramarea spectacolului pentru data de 20 septembrie. Artiștii veniseră deja în România. „Suntem nevoiți în acest moment să amânam concertul Boney M, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 8 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație. Artiștii se aflau în România încă de ieri și erau nerăbdători să cânte pentru fanii care îi așteptau de atâta vreme. Bilete rămân valabile, concertul a fost reprogramat pentru 20 septembrie. Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor. A fost IMPUSĂ prin decret, astăzi, 8 martie 2020. Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru data de 20 septembrie când Boney M se vor întoarce la București pentru un super show”, au declarat organizatorii într-un comunicat.

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri