Sari la conținut

Primul mesaj al văduvei lui Hugh Hefner după moartea acestuia

Văduva lui Hugh Hefner, Crystal Harris, a rupt tăcerea și a făcut o declarație publică legată de moartea soțului ei. Modelul a afirmat că are inima frântă și că încă nu îi vine să creadă că soțul ei a murit.

Playboy's 2013 Playmate Of The Year Luncheon Honoring Raquel Pomplun

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Crystal Harris, care era căsătorită cu Hugh Hefner de cinci ani, a mărturisit că trece printr-o perioadă grea din cauza morții soțului ei.

Nu am reușit să mă adun pentru a răspunde condoleanțelor primite de la prieteni. Am inima frântă. Încă nu pot să cred”, a declarat ea pentru revista People

Modelul de 31 de ani spune despre Hugh Hefner că a fost un „erou american, un pionier cu un suflet umil”:

„A fost un erou american. Un pionier. Un suflet blând și umil, care și-a deschis viața și casa lumii întregi. Am simțit mereu că mă iubește mult. Și eu l-am iubit enorm. M-a readus la viața, mi-a dat o direcție în viață. M-a învățat ce înseamnă bunătatea. Voi fi veșnic recunoscătoare că am putut să îi fiu aproape, să îl țin de mână și să îi spun cât de mult îl iubesc. Mi-a schimbat complet viața. M-a făcut să mă simt iubită în fiecare zi”.

Ea spune că știa cât de mult o iubea și că ea la rândul ei, era foarte îndrăgostită de el.„Sunt foarte recunoscătoare. El m-a readus la viață”.

Sunt alături de toți care îi plâng moartea. Vă mulțumesc pentru condoleanțe”, a adăugat tânăra.

Deși Hugh Hefner nu a trecut-o pe Crystal în testamentul său, el i-a lăsat totuși fotomodelului o avere de 5 milioane de dolari și o proprietate de 1.800 de metri pătrați în Hollywood, evaluată la 7 milioane de doari, acestea fiind stipulate în contractul prenupțial semnat în 2012, când cei doi s-au căsătorit.

Pe aceeași temă