Video "Fantomele trecutului", primul film realizat la Hollywood după cartea unui autor român. Drepturi de publicare vândute în 39 de țări

Data publicării:
crowe
Sursa foto: captură video YouTube / Rapid Trailer

"Fantomele trecutului" ("Sleeping Dogs"), primul film realizat la Hollywood după cartea unui autor român, cu Russell Crowe, va fi lansat din 22 martie în cinematografele din România. Editura RAO va publica, cu această ocazie, şi ultimul roman al trilogiei semnate de Eugen Ovidiu Chirovici - "Cartea umbrelor".

Romanul care a stat la baza filmului este "Cartea oglinzilor" de Eugen Ovidiu Chirovici.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

"Cartea oglinzilor" este, până în momentul actual, singurul titlu al unui autor român ale cărui drepturi de publicare au fost vândute în peste 39 de ţări. Urmare a acestui succes, ecranizarea sa nu putea decât să confirme larga apreciere. De altfel, prestigiul autorului este acompaniat în pelicula ce se va distribui în curând în cinematografe de actori cu renume internaţional, dintre care se remarcă Russell Crowe, câştigător al Premiului Oscar.

Romanul ne propune istoria unui agent literar (Peter Katz), a cărui activitate este de a analiza diferitele manuscrise primite. În cinci ani, ajunge să citească sute de propuneri pentru romane. Toate sunt de neacceptat, mai puţin unul, trimis de misteriosul Richard Flynn, un student la Princeton. Este foarte atrăgător pentru că este scris cu multă îndemânare şi transmite informaţii ce aduc mai mult cu lumea reală decât cu cea ficţională. Se naşte astfel întrebarea dacă autorul este cu adevărat criminal sau doar un foarte bun autor de thrillere.

Romanul "Cartea oglinzilor" face parte dintr-o trilogie care include "Cartea secretelor" (2018) şi "Cartea umbrelor".

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri