Ultimul mesaj postat de Matthew Perry cu câteva zile înainte să fie găsit mort

Data actualizării: Data publicării:
Matthew Perry
Vestea morții actorului Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, a fost ca o undă de șoc printre prieteni și vedete. FOTO: Profimedia Images

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry pe rețelele sociale îl arată într-un moment de relaxare în jacuzziul din vila sa din Los Angeles. Fotografia a fost postată în urmă cu șase zile. Starul din Friends a fost găsit mort sâmbătă, după ce, din primele informații, s-ar fi înecat accidental în același jacuzzi, scrie TMZ.

Vestea morții actorului Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, a fost ca o undă de șoc printre prieteni și vedete. Matthew a fost găsit fără suflare de către asistentul lui, sâmbătă dimineață, la doar câteva ore după ce fusese la o partidă de două ore de pickleball.

Sursele citate de TMZ au spus că actorul a fost găsit în jacuzzi și că la fața locului nu erau droguri. De asemenea, nu există indicii că moartea ar fi fost violentă.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat că ofițerii au răspuns la un apel la adresa lui Perry cu privire la moartea unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, dar nu a confirmat identitatea persoanei decedate.

Cu șase zile înainte de a muri, actorul postase pe Instagram o fotografie în care se relaxa în jacuzzi. Cu căștile pe urechi, privea orașul noaptea. „Oh, deci apa caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman".   

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În 21 octombrie, actorul a fost văzut ieșind dintr-un local popular în Los Angeles pentru burgeri, sandvișuri și plăcinte. Era însoțit de un prieten și avea o pungă cu mâncare.

Fanii lui au remarcat că era nebărbierit, dar nu părea să aibă vreo problemă de sănătate, scrie TMZ.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri