Cele mai căutate destinații de Paște de români. Trei nopți de cazare costă și 3.000 de lei în Bucovina

Data publicării:
calatorii vacanta excursie turism
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Bucovina s-a transformat într-o destinaţie de lux pentru vacanţa de Paşte. Cel puţin aşa indică preţurile. Trei nopţi de cazare costă până la 3.000 de lei, pentru două persoane. Considerabil mai ieftină este cazarea în Grecia sau Bulgaria, la sfârşitul acestei săptămâni. 

Tarifele diferă în funcţie de numărul de nopţi şi de programul pe care vi-l pune la dispoziţie hotelul. Cei mai mulţi dintre cei care vor rămâne de Paşte în ţară preferă staţiunile balneare.

Trei nopţi de cazare cu demipensiune în Băile Felix, costă, pentru două persoane, aproape 1.000 de lei. Ceva mai mult vor scoate din buzunar cei care au ales Valea Prahovei drept destinaţie de vacanţă: 1.300 de lei de cuplu. Bucovina este chiar mai scumpă de-atât: până la trei mii de lei.

Pe de altă parte, s-au vândut bine şi pachetele turistice pentru străinătate. Grecia, Bulgaria şi Israel sunt printre cele mai căutate destinaţii, datorită tradiţiilor pascale asemănătoare cu cele de la noi. În Israel, veţi da 600 de euro pe şase nopţi şi cel mai ieftin este să stai trei zile în Grecia: de la 80 de euro în sus.

CITIȚI ȘI:  ZILE LIBERE 2018. Cât va dura minivacanța de Paște a românilor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri