Cu ce nu trebuie să te îmbraci când mergi cu avionul. Sfaturile surprinzătoare ale unui însoțitor de zbor au devenit virale

Data actualizării: Data publicării:
oameni pe scaune in avion
Cu ce nu trebuie să te îmbraci când mergi cu avionul. Foto: Profimedia

Un însoțitor de zbor a postat pe TikTok o serie de sfaturi pentru oamenii care merg cu avionul, iar clipul său a devenit viral. Mulți utilizatori ai rețelei i-au mulțumit, dar a ajuns și ținta criticilor.

Primul său sfat e cel puțin surprinzător: nu purta niciodată pantaloni scurți sau fustă în avion!

Deși am fi tentați să purtăm astfel de haine comode, însoțitorul de zbor Tommy Cimato spune că „nu știi niciodată cât de curate sunt scaunele” din avion, potrivit New York Post.

În clipul devenit viral, Climato vorbește despre lucrurile pe care nu ar trebui să le faci niciodată într-un avion. Primul este cel legat de îmbrăcăminte.

„Nu știi niciodată cât de curat e scaunul, așa că dacă porți pantaloni lungi, riști mai puțin să iei microbi”, spune el.

Al doilea sfat: stai departe de hublou.

„Nu adormi cu capul pe geam și nu îți sprijini capul de geam. Nu ești singurul care a făcut asta și nu știi câți oameni sau copii au pus mâinile sau alte lucruri pe fereastră”, explică el.

În plus, spune Climato, niciodată nu trebuie să apeși butonul sau mânerul de tras apa la baie cu mâinile goale. Este „super insalubru și groaznic”, susține el, sugerând pasagerilor să folosească o bucată de hârtie igienică sau un șervețel pentru a trage apa.

Mulți oameni i-au mulțumit însoțitorului de zbor pentru sfaturile lui. Dar alții au venit cu critici.

„Adică nu faceți curățenie în avion după fiecare zbor?” a întrebat un utilizator de TikTok.

„Acest lucru demonstrează practic că nu curățați avionul”, a fost reacția altuia.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri