Martie, luna cu cele mai ieftine bilete de avion din tot anul. Cât costă acum o călătorie și care este luna cu cele mai mari prețuri

Data actualizării: Data publicării:
Young,Woman,Photographing,View,From,The,Aircraft,Window,During,The
Martie, luna cu cele mai ieftine bilete de avion FOTO: Shutterstock

Dacă aveți planuri de călătorie, acum este momentul său căutați oferte. Luna aceasta, biletele de avion sunt cele mai ieftine din tot anul. Iar cele mai scumpe sunt în luna mai.

Martie, prima lună de primăvară este și luna în care puteți călători cel mai ieftin cu avionul. Prețul mediu către o destinație europeană, potrivit agenției de turism Vola, este de 165 de euro.

În multe din capitalele europene, temperaturile sunt plăcute în această lună. Puteți să explorați străduțele din centrele istorice, muzee și localuri cu specialități culinare. La polul opus este luna mai, cea despre care specialiștii din turism spun că ar fi luna în care prețurile biletelor de avion sunt cele mai mari. 207 euro este tariful mediu către o destinație europeană în luna mai.

Primăvara abia a început, iar dacă plănuiți o călătorie în acest anotimp, iată care sunt prețurile. Sunt bilete de zbor cu plecare din Capitală către Catania sau Bari care costă mai puțin de 50 de euro.

Cu 29 de euro puteți să zburați din București spre Milano sau Tirana. Ori din Cluj-Napoca spre Bruxelles sau Paris.

În topul destinaţiilor europene spre care vor zbura românii în această primăvară se numără Milano, Roma, Paris, Londra, Barcelona și Bruxelles.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri