Tema din această iarnă a Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac

Data publicării:
hotel gheata FB

Tema din această iarnă a Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac va fi "Cinema on Ice”, iar cele 14 camere vor fi decorate cu personaje din filme celebre, cum ar fi Star Wars, The Hobbit, Ice Age, The Passion Of The Christ, Toate pânzele sus, Rocky III, Gladiator, Titanic, Harry Potter şi Dracula. Organizatorii anunţă că proiectul a fost finalizat şi se pregătesc de începerea construcţiei.

hotel gheata FB

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de constructorii Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac, proiectul construcţiei din această iarnă a fost finalizat şI se fac pregătiri pentru demararea efectivă a lucrărilor.

"În hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac vor fi amenajate 14 camere duble cu pat matrimonial, iar lângă hotel, pentru cei care doresc mai multă intimitate, vor fi construite trei igloo-uri. Decorul celor 14 dormitoare este în întregime din gheaţă şi, în fiecare cameră, turiştii vor găsi personajele preferate din filme celebre. Oaspeţii vor dormi, în funcţie de preferinţă, în camerele inspirate de peliculele: Star Wars, The Hobbit, Ice Age, The Passion Of The Christ, Mihai Viteazul, Toate pânzele sus, Rocky III, Gladiator, King Kong, Titanic, Jaws, Harry Potter şi Dracula”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, construcţia celor trei igloo-uri va începe după Anul Nou, iar decorul acestora va fi inspirat de ştrumfi, dinozauri şi animalele junglei.

"Acestea se vor numi Smurf Igloo, Jungle by Ice şi Jurassic Park Igloo. Pentru confortul oaspeţilor noştri, pe fiecare pat se află o saltea moale, acoperită cu lenjerie, pături şi blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, clienţii hotelului primesc saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţă este între -2 şi +2 grade Celsius”, se mai arată în comunicat.

Ca şi în ceilalţi ani, hotelul va avea un Ice Bar şi un Ice restaurant, unde vor exista pahare şi platouri din gheaţă pentru servirea băuturilor şi a mesei.

O noapte într-o cameră dublă în Hotelul de Gheaţă va costa şi în acest an 440 lei, iar o noapte într-o cameră de tip igloo costă 660 lei. Copiii între 6 şi 15 ani beneficiază de o reducere de 50%, iar copiii sub 6 ani au gratuitate. Micul dejun nu este inclus în preţ, ci se serveşte la Cabana Bâlea Lac şi costă 30 lei/ zi.

Check-in-ul se face între orele 9.00 şi 17.00, interval în care Hotelul de Gheaţă este deschis publicului larg pentru vizitare, în timp ce între orele 21.00 şi 8.00, hotelul este rezervat oaspeţilor.

“Proiectul de Marketing Turistic Hotel of Ice - Bâlea Lac îşi propune ca principal scop promovarea potenţialului turistic din Masivul Făgăraş, crearea şi dezvoltarea unui brand turistic puternic pentru Bâlea Lac”, spune Lidia Bădilă, purtător de cuvânt Hotel of Ice.

Primul Hotel de Gheaţă din România a fost ridicat în iarna 2005 - 2006. Acesta a avut o formă circulară şi a fost compus din opt camere cu paturi duble. Aproximativ 3.000 de turişti din ţară şi străinătate au vizitat inedita atracţie din vârful Carpaţilor în primul sezon. Popularitatea Hotelului de Gheaţă a crescut progresiv, în ultimii ani ajungând la un număr de 8.000 de vizitatori pe sezon şi 30.000 de vizitatori anual în zona Bâlea Lac - Transfăgărăşan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce i s-a întâmplat lui Babasha după ce a fost huiduit la concertul Coldplay. Abia acum a spus adevărul
Digi FM
Andreea Bălan rupe tăcerea despre împăcarea cu George Burcea
Pro FM
Mesajul făcut public de Corina Bud după derapajul de la concertul Coldplay. Fanii, extrem de duri: „Ce fel de...
Film Now
Matthew McConaughey, adevărul despre momentul când a luat o pauză de la actorie: „A fost înfricoșător”
Adevarul
Cazul Alinei Apostol, închisă în China, ignorat de Ciolacu, Ciucă, Gorghiu. Răspunsurile la mesajele...
Newsweek
China poftește la teritorii din Japonia și India. „Taiwanul i-a deschis apetitul"
Digi FM
De ce s-au despărțit Delia și Edi Iordănescu, deși toți credeau că vor ajunge în fața altarului: „A fost o...
Digi World
Tu știi cum se mănâncă, de fapt, fructul kiwi? Un medic explică modul corect prin care poți asimila toate...
Digi Animal World
Imagini terifiante cu o femeie care este atacată de un taur pe o plajă din Mexic. Cum a ajuns turista în...
Film Now
„Speră că nu voi supraviețui procedurilor de divorț!” Shannen Doherty, critici la adresa fostului soț, căruia...
UTV
Patru medalii de aur si una de argint pentru elevii Romaniei la Olimpiada Asiatica de Fizica din Malaezia