Topul celor mai bune destinații de vacanță în 2022

Data actualizării: Data publicării:
Dubai
În topul celor mai bune zece destinații de vacanță pentru 2022 se află Dubai FOTO: Getty Images

Dacă deja vă plănuiți concediul din acest an și nu știți ce destinație să alegeți, vă puteți inspira din clasamentul Tripadvisor. Găsiți acolo topul primelor zece destinații pentru 2022.

Lista din acest an variază de la destinații europene până la râvnitele zone tropicale și deșertice.

Astfel, în topul celor mai bune zece destinații de vacanță pentru 2022 se află Dubai, urmat de Londra, în timp ce poziția a treia este ocupată de Cancún, din Mexic.

Dacă anul trecut insula indoneziană Bali a fost cea mai bine cotată destinație de vacanță, acum a coborât până pe locul 4.

Roma, Istanbul, Paris sunt alte destinații recomandate, la fel și Hurghada din Egipt, o zonă preferată deja de foarte mulți turiști români.

Tripadvisor și-a chestionat utilizatorii și cu privire la destinațiile populare, adică acele locații care cresc de la an la an. Au fost luate în calcul review-urile lăsate de călători atât pentru cazări, cât și pentru restaurante și atracții turistice. Iar primul loc a fost ocupat de Mallorca, cea mai mare dintre insulele Baleare din Spania, urmată de Cairo din Egipt și insula Rhodos din Grecia.

Pe categorii, gurmanzii au numit capitala Italiei cea mai bună destinație culinară în acest an.

Pentru schiori, stațiunea Zermatt, din Elveția, a fost aleasă de toți utilizatorii Tripadvisor ca fiind cea mai bună destinație de iarnă, în timp ce iubitorii de soare și plajă au ales orașul Cancún.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri