”Un album foarte frumos cu Alina-Maria Binder”. Imaginile postate de Nicolae al României pe Facebook

Data publicării:
printul nicolae fb

Nicolae al României a pus la dispoziția presei și a admiratorilor de pretutindeni un album foto în care apare alături de soția lui, Ana Maria Binder. Pozele celor doi amintesc de eleganța și rafinamentul caracteristice Casei Regale a Marii Britanii. În aceste condiții, nu este de mirare că fanii îi compară deja cu Prințul Harry și frumoasa lui logodnică, Meghan Markle.

Nicolae s-a căsătorit în secret cu Ana Maria Binder, la sfârșitul lui 2017. Pentru pictorialul realizat de Palatul Spayer, cei doi au pozat în ținute retro, etno sau vintage. În fotografii, cei doi îndrăgostiți se țin în brațe sau de mână și se sorb din priviri. 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: ”Sunteți superbi! Vă iubesc din tot sufletul! Dumnezeu să vă binecuvânteze!” sau ”Seamănă cu bunicul său. Frumos, inteligent și cu prestanță deosebită(...)” sunt doar două dintre ele.

Prințul Nicolae a fost dezmoștenit în luna august a anului 2015. Motivele reale nu au fost însă făcute publice până acum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri