Temperaturile scad brusc în următoarele zile în București, anunță ANM

Data actualizării: Data publicării:
oameni cu umbrele in fata unui tramvai oprit in statie
Vremea în București, anunță ANM. Foto: arhivă Digi24

Temperaturile în București scad brusc de la 23 de grade la o minimă de 9 grade Celsius, conform prognozei speciale emisă miercuri, de Administația Națională de Meteorologie (ANM). Meteorologii anunță că până vineri vor fi înnorări, vânt și precipitații în Capitală.

În intervalul miercuri ora 17.00 - joi ora 9.00, vremea va deveni instabilă în cursul serii și al nopții, când vor fi înnorări temporar accentuate, averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului va fi în scădere de la 22...23 de grade, până la o valoare minimă de 10...12 grade.

De joi, ora 9.00 până vineri, la ora 11.00, vremea va fi instabilă și se va răci și mai mult. Vor fi înnorări și va ploua moderat cantitativ. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 9...10 grade.

Vreme rea va fi în toată țara, anunță meteorologii, care au emis și un Cod portocaliu de ploi abundente în 19 judeţe, până vineri.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri