Cei mai buni dintre cei mai buni

Data publicării:
cei mai buni sportivi
Trei sportivi şi-au împărţit prima treaptă a podiumului, la Gala Sportului Timişean. Jucătoarea de tenis de masă Adina Diaconu, luptătorul Ivan Guidea şi atleta Adelina Pastor au obţinut cele mai bune rezultate în anul 2016.

Pentru Pastor este deja cel de-al şaselea an în care obţine cel mai bun punctaj din partea Direcţiei Judeţene pentru sport.

„Sunt foarte fericită pentru acest rezultat. Vreau să felicit și ceilalți sportivi pentru perseverența lor, în mod special pe cei de pe primul loc, pentru că, datorită lor, și eu sunt acum aici, sunt mai bună, mai determinată”, a declarat Adelina Pastor - Locul I în topul sportivilor din judeţul Timiş.

„E o desobită plăcere, a fost un an cu multe reușite pentru mine, pentru toți. Vreau să îi felicit și pe colegii mei care sunt și ei în Topul sportivilor”, a completat Ivan Guidea - Locul I în topul sportivilor din judeţul Timiş.

Adina Diaconu s-a cocoţat în vârful ierarhiei judeţului în ultimul moment, după ce sportiva legitimată la CS Dumbrăviţa a obţinut medalia de aur la Campionatele Mondiale de tenis de masă, la juniori, proba de dublu.

„A fost unul dintre cei mai buni ani ai mei! Am obținut două medalii de aur, la Europene, apoi o medalie de bronz, iar acum, pe final de an, un rezultat excepțional, neașteptat: o medalie de aur, în proba de dublu fete. E prima medalie din istorie pentru Europa, la Mondiale și o medalie de bronz la simplu”, a spus și Adina Diaconu - Locul I în topul sportivilor din judeţul Timiş.

La categoria jocuri sportive, titlul de echipă a anului l-a obţinut campioana României la rugby, Timişoara Saracens.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri