Critici pentru oamenii din atac

Data publicării:
critici atacanti
După remiza albă de la Târgu Mureș, în care elevii săi au avut cele mai clare oportunități de a marca, Ionuț Popa a purtat o discuție cu atacanții săi și a admis că ineficacitatea în fața porții îl îngrijorează. Primul luat în colimator a fost Octavian Drăghici.

"Drăghici nu mai este parcă cel din toamnă… i-am și spus în vestiar, între toți băieții, dom'le… ne-ai omorât în două jocuri... unul de la Târgu Jiu, când a ratat 11 metri, și al doilea la Târgu Mureș când din 3-4 metri, de pe picoare, dă cu capul pe lângă poartă... era imposibil să ratezi de acolo", spune Ionuț Popa.

Și Pedro Henrique a fost taxat de Ionuț Popa, cu atât mai mult cu cât antrenorul de 64 de ani a criticat gestul său, după înlocuirea din jocul de la Târgu Mureș, și la finalul întâlnirii de sâmbăta trecută. Antrenorul lui ACS Poli nu a renunțat la ideea de a-l amenda pe vârful brazilian.

"Pedro este un jucător capricios, cum îl știm noi… nici nu știu câtă școală are băiatul ăsta, dar… pe mine mă deranjează că nu știe bine românește nici acum, după atâta timp și că nu dă rantamentul pe care îl vreau eu. Va suporat consecințele regulamentului de oridine interioară, la mine nu există pardon", subliniază Popa.

Șase goluri au marcat bănățenii în play-out, până acum. Doar două dintre acestea au venit de la atacanții trimiși în teren de Ionuț Popa: Alexandru Popovici, în victoria cu 1-0 cu FC Voluntari și Pedro Henrique, în succesul, 3-1, la Severin, cu Pandurii Târgu Jiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri