Sari la conținut

BIATLON. Ştafetele României pe locul 9

Atât ştafeta feminină cât şi cea masculină au încheiat pe locul 9 în probele disputate. Fetele au fost în componenţa Florina Dănilă, Marton Enikö, Potyo Katalin şi au terminat cursa în 59 de minute şi 12 secunde, la 3 minute şi 38 de secunde de ştafeta câştigătoare, cea a Rusiei. Podimul a fost completat de Cehia şi Norvegia.

"Mă bucur că am putut să trag aşa de bine şi fondul a mers foarte bine, venit pe 9 ne bucurăm şi pentru rezultatul ăst, puteam mai mult dar asta e",  Eniko Marton - biatlonistă.

"Sunt puţin supărată pe mine pentru că am ratat la culcat şi nu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că nu e prima dată când particip la concurs, nici emoţii nu am avut nici obosită nu am fost, nu ştiu ce să zic, dar per total a fost ok", Florina Dănilă - biatlonistă

Băieţii au reuşit aceeaşi performanţă şi în componenţa Raul Flore, Daniel Munteanu şi Florin Ungureanu au încheiat pe locul 9 la peste cinci minute de ştafeta câştigătoare, cea a Norvegiei. Podiumul băieţilor a fost completat de Rusia şi Italia. Mâine în ultima zi de întreceri vor avea loc ştafetele juniorilor şi junioarelor.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Dan Dascălu