Cei mai buni tenismeni sunt în Poiană

Data publicării:
TENIS HALEP TECAU

Simona Halep a avut un sezon de excepţie şi a ajuns pe locul 11 mondial, după ce a câştigat 6 turnee WTA şi de curând a fost nomilaizată drept jucătoarea cu cea mai mare ascensiune în 2013 în tenisul mondial.

"Am reuşit să câştig nişte turnee anul acesta foarte importante pentru cariera mea. E frumos, mă bucur că sunt printre ei şi chiar este o săptămână deosebită pentru că, săptămânal, noi plecăm din ţară în ţară şi aici suntem în România şi chiar mă simt bine", declară Simona Halep. 

Chiar dacă nu a avut un an la fel de spectaculos ca al Simonei, Horia Tecău speră la o revenire în prim-planul turneelor de mare şlem în sezonul viitor, când va face pereche cu Jean Julien Rojer. Până atunci, Horia Tecău profită de revenirea acasă.

"Mă bucur, sunt născut la Braşov, am copilărit prin locurile astea, Poiana este un loc superb şi liniştit, nu este foarte multă lume acum, am avut noroc de o vreme superbă. Chiar ne bucurăm de fiecare zi şi fiecare antrenăm", ne spune Horia Tecău

Alături de Simona Halep şi Horia Tecău, în Poiană mai sunt sportivi precum Alexandra Cadanţu, Sorona Cârstea sau Victor Crivoi. Ei îşi încheie cantonamentul la finalul săptămâni iar mai apoi intră în linie dreaptă cu pregătirile pentru primult turneu de mare şlem din 2014, Open-ul Australiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri