Digi24 Braşov, un an de principii respectate

Data publicării:
BETA PRINCIPII

Știri corecte, obiective, echilibrate, complete și clare. Informații utile, rapide, luate din mijlocul comunității. La Digi24 Brașov, știrea este singura vedetă. CINE, CE, UNDE, CÂND, CUM și DE CE sunt întrebările pentru care căutăm răspunsuri în numele și în intereseul dumneavoastră.

"Ați fost prezenți zi de zi în casele cetățenilor, ați reuşit să duceți această informare, să o prezentați în mod clar, precis şi explicit", a declarat Mihai Mohaci, prefectul judeţului Braşov.

Să fii imparțial înseamnă, în primul rând, să fii onest cu tine însuți. Înainte de știri corecte, dincolo de transmisiuni în direct, de surse bine informate sau interviuri exclusive, un jurnalist trebuie să fie onest.

Andrei Bodiu, profesor universitar la Universitatea Transilvania, a afirmat faptul că "prezența Digi24 Brașov este una foarte necesară, pentru că e un post viu, dinamic, prezent."

Am ignorat cu bună știință senzaționalul inutil. Am promovat valorile autentice, respectul pentru adevăr, personaje cu destine excepționale care să ne inspire pe fiecare dintre noi.

"Apreciez acest post de televiziune datorită imparțialității, datorită obiectivității, promptitudinii, datorită faptului că nu caută spectaculosul cu orice chip și din acest punct de vedere, pentru noi este extrem de importantă o astfel de abordare", susţine Bogdan Moldovan, medic chirurg.

Vrem să schimbăm viitorul în bine, iar pentru asta trebuie să înțelegem lumea în care trăim. Vreme de un an, am adus în casele dumneavoastră informații relevante, pentru ca dumneavoastră să luați deciziile corecte.

Rareș Dumitrescu, campion mondial la scrimă, mărturiseşte faptul că "populația Brașovului, la fel ca populația din toată țara, are nevoie de informație obiectivă și de informații cât mai puțin denaturate, de fapte concrete care se petrec cu adevărat și cred că acesta este lucrul cel mai bun pe care Digi24 l-a adus în peisaj".

Am ascultat problemele comunității și am pus întrebările dumneavoastră celor care ne conduc destinele. Am căutat soluții și am prezentat opiniile tuturor, nepărtinitor, complet și fără echivoc.

"Nu pot să mă plâng de lipsă de obiectivitate sau de corectitudine în ceea ce înseamnă informația sau mecanismul știrilor, în ceea ce înseamnă administrația publică locală. Apreciez foarte mult acest lucru și cred că puteți să primiți și o notă foarte bună din acest punct de vedere", a declarat George Scripcaru, primarul Municipiului Brașov. 

Am relatat momentele semnificative pentru oameni. Am fost în mijlocul evenimentelor și am transmis obiectiv, imparțial, riguros și corect. Prezentăm faptele care interesează, oamenii care contează, deciziile care afectează comunitatea, știrile relevante. Am ignorat cu bună știință senzaționalul inutil, întâmplările fără importanță și vorbele goale. Descriem actualitatea, fără comentarii, fără exagerări, precis și concis. Dumneavoastră trageți concluziile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri