Distracţie la munte: plimbări cu ATV-ul sau drumeţii montane, pentru turişti

Data publicării:
DISTRACTIE LA MUNTE

Cei mai mulţi dintre turiştii, care aleg să vină la Braşov sau în împrejurimi, nu ratează ocazia de a vizita cel mai mare parc de aveturi din Transilvania. Aici, amatorii de adrenalină au la dispoziţie 14 trasee de căţărare şi tiroliană. Parcul este pentru orice persoană cu vârsta de peste patru ani. "În primul rând avem familii, pentru că noi suntem un parc unde toată familia poate să se bucure de distracţie, avem studenţi foarte mulţi, oameni care stau la birou şi doresc să facă mişcare", spune Liliana Nimăt, administratorul parcului de distracţii.

Trei ore de distracţie în parcul de aventuri costă 40 de lei pentru adulţi, iar copiii şi grupurile organizate au parte de reduceri substanţiale.

Cei care se simt prea obosiţi ca să facă drumeţii montane, dar vor să admire frumuseţile naturii, pot alege un mod mai simplu, dar mai scump pentru distracţie. O plimbare cu ATV-ul, timp de o oră, costă 120 de lei.

Celor care doresc doar să se odihnească, le recomandăm hotelurile de lux din zonă. Aici au parte de răsfăţ total la centrele SPA şi de atenţia tuturor angajaţilor.

"Alegând camerele signature, camerele exclusiviste, pachetul începe de la 260 de euro. La noi în hotel, oaspeţii se pot bucura de acces gratuit la zona termală, de cabina de sare sau de grota de gheaţă, pe care am adus-o ca noutate, în Braşov", Ioana Dobrescu - PR hotel de lux Braşov

Hotelierii au pregătit şi pachete speciale cu excursii la Viscri, Bran sau Sighişoara. Pentru două zile de relaxare la munte, o familie cu un copil va cheltui în jur de 2000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri