Sari la conținut

Evenimente speciale de 1 Decembrie

Programul special de 1 Decembrie, la Braşov, începe la ora 11:00, în Piaţa Tricolorului, cu un ceremonial militar cu intonarea Imnului de Stat al României, în prezenţa oficialităţilor judeţului.

La ora 16:00, pe scena din Piaţa Sfatului urcă orchestra "Plaiuri Transilvănene", grupul de solişti "Ţara Bârsei" şi mai multe ansambluri folclorice.

La ora 17:00, tot în Piaţa Sfatului se va desfăşura concertul de fanfară susţinut de fanfara Academiei Forţelor Aeriene "Henri Coandă".

La ora 18:00 are loc retragerea cu torţe pe traseul Piaţa Sfatului - Casa Armatei - sediul Brigăzii 2 Vânătorii de Munte "Sarmizegetusa".

Pe 1 Decembrie circulaţia mijloacelor de transport în comun se va desfăşura conform programului unei zile de sâmbătă.


Şi în Sfântu Gheorghe programul de 1 Decembrie începe la ora 11:00 cu Marşul Unirii, care se va desfăşura pe traseul Biserica Buna Vestire-Gara Sfântu Gheorghe - Catedrala Ortodoxă Sfântu Gheorghe.

La ora ora 12:30 în Piaţa Mihai Viteazul are loc spectacolul folcloric „Unire-n cuget şi-n simţiri", iar la ora 14:30, Hora Unirii. Pe scena Teatrului „Tamási Áron", urcă, începând cu ora 14:50 ansambluri folclorice iar la ora 18:00, trupa Voltaj.

La ora 19:30, în Piaţa Mihai Viteazul va avea loc şi un foc de artificii, iar la ora 20:00 pe scena Teatrul „Andrei Mureşanu" are loc Spectacolul „Împreună".

Şi Sibiul are un program special de 1 Decembrie. La ora 11:00 începe parada militară pe B-dul Corneliu Coposu. Între 12:00 şi 13:00 se desfăşoară o expoziţie de tehnică militară în parcarea din Piaţa Teatrului.

La ora 14:30 în Sala Transilvania are loc spectacolul folcloric susţinut de "Cindrelul Junii Sibiului", Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean, Nineta Popa și Mariana Anghel.

La ora 17:30, se desfăşoară retragerea cu torţe iar la ora 19:00, concertul simfonic susţinut de orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu.