Fostul director de la Carfil, prădat de hoţi

Data publicării:
CARFIL BETA 290813

Deocamdată, anchetatorii nu au reușit să afle câți bani se aflau în caseta de valori. Sumele vehiculate sunt de ordinul miilor de euro. Pentru a se lămuri, oamenii legii l-au audiat astăzi pe fostul director de la Carfil Braşov, care deţine acum funcţia de director general la Romarm.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 august. La punctul de pază se afla un singur agent. Din cauză că afară ploua cu găleata, nimeni nu a auzit când hoții au pătruns în clădirea administrativă. "Au forțat ușa de la intrare, au pătruns în incinta unității și la nivelul conducerii SC Carfil, au forțat ușa de acces în cabinetul directorului", declară Ion Necşulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

"Paza uzinei Carfil este asigurată de o firmă privată, care are un punct de verificare doar la poarta de acces. Poliţiştii spun că, dacă ar fi ştiut de existenţa casetei de valori, ar fi recomandat să se ia măsuri de supraveghere şi în clădirea administrativă. Deocamdată, fostul șef de la Carfil nu a dorit să comenteze acest incident", relatează Teodora Nicolae, reporter Digi24 Braşov.

Paza uzinei, amendată de oamenii legii

Potrivit anchetatorilor, în urmă cu puţin timp, fostul director al Carfil a primit un avertisment scris după ce au fost constatate nereguli la paza uzinei. Atunci, ofiţerul de serviciu şi agentul de pază s-au ales cu amenzi după ce și-au părăsit postul fără niciun motiv. Luna trecută, şapte bărbaţi din Săcele i-au agresat pe agenţii de pază de la intrare şi au reuşit să fugă cu o lanternă. Cei şapte suspecţi au fost arestaţi pentru tâlhărie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri