FOTBAL. Antrenorul Alexandru Pelici debutează în Cupa României

Data publicării:
FC BV PELICI 250913

Ambele echipe au avut un început slab de campionat şi au schimbat tehnicienii cu care au început competiţia. În etapa recent încheiată, atât CFR cât şi FC Braşov au înregistrat remize pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu, respectiv FC Vaslui. Clujenii sunt finalişti în ediţia trecută a Cupei şi au jucat trei astfel de finale, în ultimele patru sezoane.

"E un meci foarte dificil, cu un adversar care nu mai are nevoie de prezentări, un antrenor foarte bun. A făcut treabă peste tot pe unde a fost, nu are nevoie de recomandări. Este un adversar pe care dorim să îl eliminăm", declară Alexandru Pelici - antrenor FC Braşov

Pentru acest meci, A. Pelici nu se va putea baza pe Mugurel Buga, Bruno Madeira şi Andrei Marinescu, toţi accidentaţi. Portarul braşovenilor va efectua un control amănunţit în aceste zile, pentru a afla gravitatea accidentării din meciul cu FC Vaslui. Disputa dintre FC Braşov şi CFR Cluj are loc astăzi, pe Stadionul Tineretului, de la ora 18.30. Meciul este transmis, în direct, de DigiSport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri