Pelayo Novo Garcia, un fost jucător al CFR Cluj, paralizat în 2018, a murit lovit de tren

Data actualizării: Data publicării:
pelayo novo
Sursa foto: Facebook.com / CFR 1907 Cluj

Pelayo Novo Garcia, un fost jucător al formațiilor CFR Cluj, Real Oviedo și Albacete, a murit la vârsta de 32 de ani după ce a fost lovit de tren, scrie Cadenase.com.

Accidentul feroviar a avut loc în cartierul La Corredoria din Oviedo. Apelul la 112 a venit la ora 19:55. Potrivit surselor lse.es, mașina lui Pelayo Novo a fost găsită parcată în zonă. Publicația spaniolă mai scrie că accidentul a avut loc în aceeași zonă în care, în mai 2021, Fracensc Arnau, fostul director sportiv al clubului Oviedo, s-a sinucis.

Pelayo Novo Garcia s-a retras din fotbalul profesionist în 2018, după ce a rămas paralizat de la brâu în jos în urma unei căzături de la etajul al treilea al unui hotel. În acel moment, el se afla într-un cantonament cu echipa Albacete.

Ulterior, tânărul a început să joace tenis în scaunul cu rotile, ajungând până pe poziția a 162 în clasamentul Federației Internaționale de Tenis și pe 12 în clasamentul național din Spania.

Pelayo Novo Garcia a fost legitimat la CFR Cluj în perioada iunie-august 2017. El a mai fost legitimat la echipele spaniole Elche, Cordoba, Lugo, Albacete și Real Oviedo. În cariera sa a jucat 218 meciuri și a marcat 29 de goluri.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri