FOTBAL. Campioana vine la Braşov

Data publicării:
FOTBAL

Bucureştenii, lideri în clasament, nu au amintiri plăcute din ultimii ani de sub Tâmpa, unde au câştigat o singură dată în ultimele opt sezoane. Stegarii au un început extrem de slab de campionat şi au acumulat doar 10 puncte în primele runde. Locul 14 ocupat de braşoveni este primul peste linia retrogradării.

"Steaua este Steaua indiferent de reuşitele sau nereuşitele din Champions League. Vedeţi, în campionat defilează, dar sperăm să putem să îi dăm o replică prin care să obţinem punct, sau puncte", declară Alexandru Pelici, antrenor FC Braşov

Sezonul trecut, vizita roş-albaştrilor la Braşov a avut loc tot după un meci din Cupele Europene. Atunci, elevii lui Reghecampf pierdeau sub Tâmpa cu 3 la 1, după ce, în Europa League, erau bătuţi de Stuttgard, cu 5 la 1. Meciul din toamna lui 2012 a reprezentat pentru prortarul Daniel Mutu primul meci ca titular în Liga I.

O să rămână tot timpul în memoria mea şi sperăm să repetăm acea victorie frumoasă, să o repetăm dumincă seara. Nu contează cine înscrie, cine joacă, publicul să ne fie alături de noi", declară Daniel Mutu, jucător FC Braşov

Partida dintre FC Braşov şi Steaua Bucureşti are loc duminică, 27 octombrie, de la ora 21:30. Meciul este transmis, în direct, de DigiSport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri