FOTBAL. Corona Braşov, în căutarea primei victorii 

Data publicării:
CORONA FOTBAL 180913

Prima oportunitate pentru braşoveni este în acest weekend, la Constanţa, unde Corona întâlneşte Săgeata Năvodari. Trupa lui Tibor Selymes are un început bun de sezon, dar are de săpălat imaginea ultimului rezultat, 0 la 5, în Ghencea, cu Steaua Bucureşti.

"Întâlnim o nou promovată, care în acest moment are mai multe puncte decât noi. Au avut un început mai bun, au acumulat mai multe puncte şi pleacă din altă postură", declară Ionel Gane, antrenor Corona Braşov.

Braşovenii încearcă în continuare să se întărească şi sunt aproape de a-l aduce, sub Tâmpa, pe Dacian Varga, mijlocaşul, care trebuie să îşi rezolve litigiile cu Sportul Studenţesc, înainte de a semna cu gruparea braşoveană.

"Din punctul nostru de vedere, contractul e făcut, mai rămânea să îl semneze. Dacă se poate bine, dacă nu, nu intrăm în conflict cu nimeni", afirmă Nae Manea, manager Corona Braşov.

Mijlocaşul Coronei, Alex Neacşa, a fost amendat de conducerea clubului cu 400 de euro, după ieşirea nervoasă la adresa spectatorilor de la tribuna a 2-a, la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Partida, Săgeata Năvodari - Corona Braşov va avea loc vineri, de la ora 19.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri