Sari la conținut

FOTBAL. Cosmin Bodea, în misiune dificilă la FC Braşov

Cu doar câţiva jucători sub contract, şefii clubului l-au numit antrenor principal pe Cosmin Bodea pentru viitorul an competiţional. Fostul fundaş al stegarilor va lucra sub Tâmpa cu fostul său coleg Flavius Moldovan. Misiunea tehnicianului de 42 de ani este una extrem de dificilă, clubul trecând în ultima perioadă prin mari probleme financiare şi de organizare.

"Luând-o de la 0 avem nevoie practic de jucători. Am înţeles că se va asigura un buget, sper să reuşim să închegăm o echipă, pe care să o facem să joace un fotbal plăcut, să aducem suporterii lângă echipă pentru că este un lucru important şi Braşovul are nevoie de aşa ceva", a spus Cosmin Bodea.

Stegarii se vor reunii pe 6 iulie, iar în prima săptămână vor fi organizate mai multe trialuluri pentru a completa lotul.

"În mare s-a trasat un buget, dar la ora asta e dificil să vorbim despre anumiţi jucători. Avem o listă de jucători pe care vrem să îi aducem. Sperăm să reuşim cât mai mulţi dintre ei, şi după perioada perioada asta, putem vorbi de un obiectiv", a mai spus Cosmin Bodea.

Braşovenii vor afla joi noul sistem competiţional din cadrul Ligii a doua, la Adunarea Generală a cluburilor din eşalonul secund. Dacă se va alege sistemul cu două serii, cel mai probabil stegarii vor fi repartizaţi în grupă alături de echipele din Muntenia Moldova şi Dobrogea.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Mihai Stan

Pe aceeași temă