Sari la conținut

FOTBAL. Probleme la Tărlungeni, victorie pentru FC Braşov

Pe un teren greu cele două formaţii au oferit un meci de luptă cu multe faze controversate. La pauză a fost 1 la 1 cu goluri reuşite de Villand pentru oaspeţi şi Monea pentru Tărlungeni. Gazdele au întors scorul în actul secund cu reuşita unui alt junior, Vasiloi, care a punctat după o centrare a lui Monea.

Finalul de meci a fost dramatic după ce oaspeţii au primit două penalty-uri în cinci minute. Muţiu a parat prima execuţie a lui Selagea dar Juhas a înscris din al doilea penalty şi a scos un punct pentru Satu Mare.

Tot în acestă rundă FC Braşov a reuşit să învingă în deplasare Chindia Tâgovişte cu 2 la 1. Pentru stegari au punctat Matei şi Codoban, ultimul cu o reuşită direct din corner.

În derby-ul rundei, la Mediaş, Gaz Metan şi CS Mioveni au remizat 3 la 3. În clasamentul seriei, FC Braşov a urcat până pe poziţia 6-a, cu 8 puncte, la trei puncte distanţă de Gaz Metan Mediaş, ocupanta locului secund şi la 5 puncte de liderul Baia Mare. Unirea Tărlungeni se află pe locul 11, cu doar 4 puncte acumulate.

Pe aceeași temă