Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Probleme la Tărlungeni, victorie pentru FC Braşov

Pe un teren greu cele două formaţii au oferit un meci de luptă cu multe faze controversate. La pauză a fost 1 la 1 cu goluri reuşite de Villand pentru oaspeţi şi Monea pentru Tărlungeni. Gazdele au întors scorul în actul secund cu reuşita unui alt junior, Vasiloi, care a punctat după o centrare a lui Monea.

Finalul de meci a fost dramatic după ce oaspeţii au primit două penalty-uri în cinci minute. Muţiu a parat prima execuţie a lui Selagea dar Juhas a înscris din al doilea penalty şi a scos un punct pentru Satu Mare.

Tot în acestă rundă FC Braşov a reuşit să învingă în deplasare Chindia Tâgovişte cu 2 la 1. Pentru stegari au punctat Matei şi Codoban, ultimul cu o reuşită direct din corner.

În derby-ul rundei, la Mediaş, Gaz Metan şi CS Mioveni au remizat 3 la 3. În clasamentul seriei, FC Braşov a urcat până pe poziţia 6-a, cu 8 puncte, la trei puncte distanţă de Gaz Metan Mediaş, ocupanta locului secund şi la 5 puncte de liderul Baia Mare. Unirea Tărlungeni se află pe locul 11, cu doar 4 puncte acumulate.