Un fost jucător la Gaz Metan Mediaş a făcut infarct înaintea unui mical şi a murit

Data actualizării: Data publicării:
ioan aloman foto sportul sibian
Foto: SportulSibia.ro

Fostul jucător al echipei Gaz Metan Mediaş Ioan Aloman, care se ocupa de organizarea competiţiilor sportive la clubul din judeţul Sibiu, a făcut infarct, duminică seară, după prezentarea lotului medieşenilor pentru următorul sezon, în timpul încălzirii pentru un meci amical pe care echipa Old Boys a Gaz Metan urma să-l joace cu juniorii clubului. Echipele medicale au intervenit imediat, fostul jucător a fost transportat cu elicopterul la Târgu Mureş, dar medicii nu au reuşit să-l mai salveze.

ioan aloman foto sportul sibian
Foto: SportulSibia.ro

Duminică seara a avut loc la Mediaş, judeţul Sibiu, prezentarea lotului oficial al echipei Gaz Metan Mediaş pentru următorul sezon.

Organizatorul de competiţii Ioan Aloman, care făcea parte din echipa de Old Boys a clubului, a făcut un infarct şi s-a prăbuşit pe pista stadionului. Echipa de Old Boys urma să dispute o partidă cu una dintre echipele de juniori ale clubului Gaz Metan, iar la finalul încălzirii, înaintea startului partidei, lui Ioan Aloman i s-a făcut rău şi a căzut pe pistă.

Echipajul medical prezent la stadion a început manevrele de resuscitare, iar la scurt timp au ajuns alte două autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Mediaş.

După 20 de minute de resuscitare, Ioan Aloman a fost transportat în stare critică la spitalul din Mediaş, iar apoi a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Târgu Mureş.

Ioan Aloman a încetat din viaţă la spitalul din Târgu Mureş.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri