HANDBAL. Înfrângere la debutul în Cupa Cupelor

Data publicării:
HANDBAL BETA 111113

Disputa din Sala Sporturilor a început sub nota de dominare a oaspetelor care au fost mereu la conducerea jocului. Golurile Dianei Druţu au ţinut echipa braşoveană în joc, dar, la pauză, croatele aveau un avans de 5 goluri, scor 14 la 9.

Pauza a schimbat însa faţa jocului pentru elevele lui Bogdan Burcea iar apraţia Critinei Zamfir în jocul ofensiv al gazdelor şi-a spus cuvântul. Braşovencele au reuşit să întoarcă meciul şi, cu mai puţin de 10 minute înainte de final, Corona conducea cu 22 la 20. Greşelile simple de pasare le-au costat pe gazde, însă, victoria pe final, când Horvath şi Basici au adus un succes meritat al oaspetelor.

"Ne-am dorit foarte mult victoria, din păcate nu am obţinut-o. Eu cred că nu am gestionat foarte bine finalul de joc. Am reuşit să ajungem de la minus şase să egalăm chiar şi să conducem la două goluri, din păcate nu am gestionat bine finalul şi am pierdut acest meci", declară Cristina Zamfir, jucătoare Corona Braşov.

Braşovencele mai speră încă să se califice în otpimle competiţiei şi vor să întoarcă calificarea în deplasarea de la Zagreb.

Returul are loc duminică, 17 noiembrie, la Zagreb şi începe de la ora 16:30. Între timp, Corona se pregăteşte de meciul de foc din campionat cu HCM Baia Mare. Partida va avea loc joi, 14 noiembrie de la ora 19:30 şi este transmisă, în direct, de Digi24 Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri