Handbalistele Coronei îşi recuperează restanţele

Data publicării:
HANDBALISTELE CORONEI

Totodată, conducerea clubului dă asigurări că, în perioada următoare, lucrurile vor intra în normal. „Suntem cu toţii bucuroşi că au început să se mişte lucrurile în direcţia în care ne dorim cu toţii să se mişte. Fetele şi-au luat salariul pe luna iulie şi sperăm ca, într-un timp cât mai scurt, să reuşim să ajungem şi cu restanţele la zi. Da, ştim că este doar o mică parte din ce au multe dintre ele de luat, însă, cum spuneam, e bine că se mişcă ceva. Înţelegem cu toţii că fetele nu au fost într-o situaţie plăcută şi de asta ne bucurăm să vedem că încep să intre banii în conturi. De asemenea, este bine că ieri au intrat banii la toţi oamenii de la club, deci şi la stafful tehnic", a declarat Bogdan Munteanu, directorul sportiv al echipei de handbal

Oficialul grupării braşovene a mai spus că îşi doreşte foarte tare ca, odată cu achitarea acestor restanţe, atmosfera de la echipă să se schimbe iar fetele să se poată pregăti în linişte. Bogdan Munteanu este de părere că şi în ceea ce priveşte jocul, echipa este pe drumul cel bun. După victoria fără drept de apel în meciul cu Cetate Deva, oficialii clubului speră ca jocul echipei să evolueze pas cu pas, după ce Corona şi-a etalat pretenţiile la titlu în această ediţie de campionat.

Handbalistele de la Corona vor juca vineri, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi", cu SCM Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri