HOCHEI. Kari Rauhanen, noul antrenor al Coronei 

Data publicării:
CORONA HOCHEI SCHIMBARI

Seria de şase meciuri fără victorie, încheiată în weekendul trecut, a contat cel mai mult în decizia conducătorilor de sub Tâmpa care au decis că este nevoie de un suflu nou pe banca tehnică. Locul lui Lindqvist pe banca tehnică a Coronei va fi luat de antrenorul finlandez Kari Rauhanen, care a antrenat ultima dată formatia Lustenau în liga a II-a din Austria. Rauhanen a fost prezentat astăzi şi va debuta pe banca braşovenilor sâmbătă în confruntarea cu HSC Miercurea Ciuc.

"Filozofia mea în ceea ce înseamnă hocheiul este că doar echipa contează. Toţi cei implicaţi în acestă echipă trebuie să dea totul pentru acest grup şi pentru club",declară Kari Rauhanen, antrenor Corona Braşov.  

Conducerea braşovenilor i-a propus lui Greg Lindqvist să se ocupe de centrul de copii şi juniori şi aşteaptă un răspuns de la tehnicianul suedez. În plus, canadianul Josh Bonar este aproape de o despărţire de clubul braşovean, actele privind rezilierea înţelegerii fiind deja făcute. În schimb, după disputa din weekend cu Miercurea Ciuc, la club va ajunge un alt stranier, cel mai probabil din campionatul finlandez, pentru a-l înlocui pe Bonar.

.Meciul HSC Miercurea Ciuc - Corona Braşov are loc sâmbătă, de la ora 19:30 şi este transmis în direct de DigiSport. În acest moment, Corona Braşov se află pe locul 5 în Liga Mol, cu 49 de puncte acumulate în 31 de meciuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri